• Ja tack, jag vill ha gratis D-vitamin

  Ja tack, jag vill ha en ask med D-Vitamine Extra - helt gratis! Jag får D-vitamin helt gratis och portofritt levererat, och samtycker samtidigt att NaturaMed Pharma sparar min kontaktinformation för att garantera mig bästa möjliga service, fördelaktiga erbjudanden, nyheter, tävlingar och annat spännande med jämna mellanrum, via brev, e-post, sms och telefon, även om jag är reserverad mot annan reklam. Jag samtycker till att bli kontaktad via: brev e-post sms telefon. Jag kan när som helst ändra detta genom att kontakta kundtjänst.
  Max en ask per person. 18-årsgräns.
 • Få en månads förbrukning av D-Vitamine Extra – helt gratis och utan förpliktelse

  Många av oss har lägre D-vitaminnivåer än vad hälsomyndigheterna rekommenderar. Vi på NaturaMed Pharma slår ett slag för folkhälsan och ger nu bort gratis D-vitamin till folket! Fyll upp D-vitaminförråden. Beställ din gratis ask idag!

  • Direkt hem i brevlådan
  • 25 års erfarenhet
  • Utvecklat och producerat i Norge
  Natura Med Pharma Kundeservice

  Kundservice

  054-52 25 40

  Måndag – fredag 08.00 –17.00