Bli en del av NaturaMed Pharma – För dig som önskar mer ut av livet!

Kontaktinformation
NaturaMed Pharma AB
Nolgårdsvägen 17
Box 2093
663 12 Hammarö

Kundservice
Kundtelefon: 054-52 25 40
www.naturamed-pharma.se

Våra öppettider är måndag till fredag kl 08.00 – 17:00

Om NaturaMed Pharma AB

NaturaMed Pharma – för människor som önskar mer ut av livet. Det har varit vår slogan i 25 år. I ett kvarts sekel har vi levererat norskproducerade kosttillskott av högsta kvalitet till befolkningen. Vi är mycket glada att över en miljon kunder har investerat i en hälsosammare vardag med våra norskproducerade produkter.

Vi på NaturaMed Pharma uppskattar våra kunder. Vårt mål är att ge dig låga priser, god kvalitet och ett brett sortiment som du får levererat direkt hem i brevlådan – enkelt, effektivt och utan dyra mellanhänder.

Många av oss har en lägre D-vitaminnivå än vad hälsomyndigheterna rekommenderar. Därför slår vi ett slag för folkhälsan och ger nu bort D-vitamin gratis till folket. Hälsovårdsmyndigheterna har fokuserat på ökat intag av vitamin D eftersom det är viktigt för folkhälsan, och vi vill engagera oss och visa att vi bryr oss genom att stödja denna viktiga sak.
Vi på NaturaMed Pharma tror att användning av kosttillskott och naturprodukter som ett komplement till en hälsosam livsstil kan ge ökad livskvalitet. Ett köp hos oss ​​ska därför vara en investering i en bättre vardag för dig och de dina.

När du handlar hos NaturaMed Pharma väljer du en ledande kosttillskottsaktör med gedigen erfarenhet och stor kunskap. Hos oss får du rena och hälsosamma produkter som du kan lita på!

Hälsa på abonnemang

De flesta av våra produkter erbjuds via en praktisk abonnemangstjänst . Abonnemangspaketen har hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Det kostar ingenting att bli medlem, och vi erbjuder flexibla leveranser. Vill du ha en extra leverans eller skjuta upp nästa leverans, kontaktar du oss bara. På vår kundtjänst har vi duktiga medarbetare som sätter dig först. Vår abonnemangstjänst gör det enkelt för dig som kund, och säkerställer regelbundna leveranser av dina tillskott, så att du inte riskerar några avbrott i din användning . Försändelsen kommer direkt till din brevlåda – enkelt, flexibelt och säkert.

OBS! Erbjudandet att få en ask med gratis D-vitamin är inte ett abonnemang. Denna ask får du helt gratis och helt utan förpliktigande.

Nu ger vi bort gratis D-vitamin till det svenska folket!

Eftersom vi bryr oss om folkhälsan, ger vi nu bort GRATIS D-vitamin till det svenska folket.

Låga D-vitaminnivåer är inte onormalt för oss här i Norden på grund av den långa mörkerperioden. Just därför rekommenderar hälsomyndigheterna ett ökat tillskott av D-vitamin, särskilt för äldre och de som utsätts för lite solljus, och det gäller de allra flesta av oss under vintertid.

  • Direkt hem i brevlådan
  • 25 års erfarenhet
  • Utvecklat och producerat i Norge
Natura Med Pharma Kundeservice

Kundservice

054-52 25 40

Måndag – fredag 08.00 –17.00