Trine Martinsen fick energin tillbaka med D-Vitamine Extra

Med brist på energi blev dagarna tunga. Trines läkare sa att hon kunde göra klokt i att bygga upp sitt immunförsvar – och ett tillskott med vitamin D blev räddningen.

– Tack vare D-Vitamine Extra, har jag fått tillbaka orken, säger Trine med ett leende. Hon upplever att kosttillskottet från NaturaMed Pharma har gett henne ny energi . Det är inte länge sedan hon var konstant trött och ur form. Vägen från kylskåpet till soffan var kort, och det blev allt mindre aktivitet.

– Allt blev fel! Jag vet så väl att jag mår bäst när jag tar hand om mig själv genom att gå på promenader, träna och att vara aktiv. Men jag klarade inte komma igång.

D-Vitamine Extra ändrade vardagen
– Det blev en ond cirkel, berättar den glada fotterapeuten och skakar på huvudet.

När allt såg som mörkast ut, kom hon över D-Vitamine Extra och började att ta det dagligen.

– Efter bara 3-4 veckor märkte jag plötsligt att jag fick lust att göra något annat än att somna på soffan. Det blev lättare att gå upp på mornarna och jag kände att jag fick en god start på dagen. Jag har aldrig varit med om maken! Jag anade verkligen inte att brist på D-vitamin kunde utgöra en så stor skillnad.

Hon är glad att hon har fått vardagen tillbaka och att hon kan fortsätta bidra till att andra kan få det bättre genom sitt jobb. Trine driver sin egen fotvårdssalong i Mjøndalen, Norge där hon tar hand om kvinnor och män som behöver hjälp med sin fotvård.

– Jag är tacksam över att jag har ett jobb där jag kan göra skillnad för människor, säger hon.

Abonnemang gör det enkelt
För att hjälpa sig själv, har hon blivit skicklig på att ta kosttillskott dagligen.

– Det bästa med att vara abonnent hos NaturaMed Pharma är att det kommer direkt hem i brevlådan. Det enda jag behöver komma ihåg är att ta kosttillskottet varje dag, så D-Vitamine Extra står tillsammans med mina fasta mediciner. Och med en sådant gott resultat, är det lätt att fortsätta. I slutändan är det bara jag själv som kan ansvara för min egen hälsa, avslutar Trine.

Därför rekommenderar hälsomyndigheterna vitamin D:
Vitamin D är bra för immunförsvaret, musklerna och skelettet. Kroppen producerar D-vitamin med hjälp av solljus, men på grund av den långa mörka perioden i de nordiska länderna är det inte ovanligt med D-vitaminbrist. Många har därför stor nytta av D-vitamin som kosttillskott.

  • Direkt hem i brevlådan
  • 25 års erfarenhet
  • Utvecklat och producerat i Norge
Natura Med Pharma Kundeservice

Kundservice

054-52 25 40

Måndag – fredag 08.00 –17.00